Home ยป Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen

Jarod – Score: 10,0

Ik ben gisteren langs geweest bij Em-Cars. Ik heb een snelle reactie gekregen op mijn vraag via de mail en natuurlijk even vooraf gebeld om door te geven dat ik langs zou gaan. Heb een auto gekocht die net binnen was en mijn oude auto ingeruild. Ze hebben zeer nette, goede uitgekozen voorraad auto’s staan. Zeer vriendelijke jongen en zeer goed geholpen! Aanrader!

Cris – Score: 10,0

Beste mensen, Em-cars Oudenbosch is een aanrader! Top service van een zeer vriendelijke jongen, die zeer goede uitleg geeft. Een mooi en goed uitgekozen aanbod van auto’s.

Katie Verhelp – Score: 9,3

Ben super blij! Had auto in me hoofd zoals ik hem graag zou willen hebben. De eigenaar heeft precies de auto voor me gezocht zoals ik hem wil. Bedankt echt zeer tevreden mee! Goede zaken bij Em-cars! Aanrader!

Berend Sips – Score: 9,3

Prettig autobedrijf, eerlijke handelaar met oog voor zijn klanten waar maatwerk en kwaliteit voorop staat. Kwalitatief goede automobielen. Er bestaat ook mogelijkheid om specifieke auto/model te importeren. Top bedrijf, ik kan het iedereen aanraden; ga vooral zo door!

Marc Vos – Score: 9,3

Eindelijk een eerlijke autoverkoper die doet wat hij zegt. Vriendelijk, snel en eerlijk antwoord op al onze vragen en – het allerbelangrijkst – een auto die er fantastisch uitziet en perfect rijdt. De auto komt precies overeen met de foto’s en omschrijving. Eerlijke (inruil)prijs en snelle service. Absolute aanrader!

Angelo Marijs – Score: 8,7

Als je een klein probleempje heb, dan kan je er naar toe komen en leuke auto’s staan er genoeg! Een top bedrijf!

Mateus Chirko – Score: 8,7

Bedankt jongen. Je heb de juiste auto voor mij gezocht precies naar mij smaak zoals ik het wilde hebben en netjes afgeleverd, top!

Ela Yelda – Score: 10,0

Hele goede service en snel geholpen voor een zeer goede prijs. Kon er meteen terecht en snel geholpen.