Betrouwbare Occasions!

Hét adres voor een betrouwbare occasion. Het gehele aanbod van auto’s van Autobedrijf Em-Cars Occasions is uitgebreid beoordeeld en getest. Een strikt inkoopbeleid staat garant voor een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding, maar bovenal jarenlang rijplezier!

U kunt rekenen op een deskundig advies, afgestemd op uw wensen en eisen. Bij ons kunt u terecht voor onze stijlvolle en technisch vakkundig geïnspecteerde uitgekozen occasions. Desgewenst gaan wij voor u op zoek in de markt!
Vanzelfsprekend worden alle auto’s schoon en gepoetst afgeleverd, met een nieuwe APK. De onderhoudshistorie is voor u volledig inzichtelijk.

Heeft U interesse? Bel voor een afspraak of eventuele vragen.

Gemiddelde Score: 9,2

Zeer nette opel corsa opc-line gekocht. Ben er super blij mee. Veel autobedrijven adverteren met super nette staat of mooie teksten om je te gaan lokken en ga je de auto bekijken is de auto niet zoals ze het omschrijven. Maar hier bij Autobedrijf Em-cars in Oudenbosch is het precies zoals ze het omschrijven en klopt het ook. Aanrader. Nette jongen die z'n werk serieus neemt. Eindelijk geslaagd bij Autobedrijf Em-cars Oudenbosch!

Zoals beschreven, klopt alles ook inderdaad

Zeer netjes geholpen!Alles correct afgehandeld volgens afspraak, en komt zijn afspraken na.